Károli Közösségi Napok – Az ÁJK programjai

Örömmel tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy az Egyetem vezetése a 2021-2022. tanév II. félévre ismét meghirdeti a Károli Közösségi Napok, azaz a Tréninghét nevű összegyetemi programsorozatot, 2022. április 19-22. között.

Kötelező a részvétel: az Egyetem minden nappali munkarendű hallgatója számára, mivel e programsorozat a tanév rendjének teljes értékű része, éppen úgy, mint a tanítással töltött hetek.

Nem kötelező a részvétel: a levelező munkarendű hallgatók, a jogász, V. évfolyamos hallgatók és a szakmai gyakorlatukat végző felsőoktatási szakképzéses hallgatók számára.

A Tréninghét teljesítésének feltétele: két, szabadon választott kari programon való részvétel.

A programok személyes jelenléttel kerülnek megrendezésre, a programtervben megtalálható az elérhetőség.

A Károli Közösségi Napok programjaira történő regisztráció előzetes jelentkezés alapján történik, a Neptunon keresztül, az alábbi időintervallumban:

2022. április 7. csütörtök 12:00 óra − 2022. április 11. hétfő 12:00 óráig.

A programtáblázatokat itt tekinthetik meg:
ÁJK
Összegyetemi

A Károli Közösségi Napok programjaira történő regisztráció előzetes jelentkezés alapján történik.
A kari programokra a Neptun rendszeren keresztül,  az összegyetemi programokra az alábbi linken keresztül lehet jelentkezni:  http://www.kre.hu/osszegyetemi-treningek/
(Az ablakra kattintás után görgessen le az oldalon! A jelentkezés az összes adat megadásával, a kiválasztott program(ok) kipipálásával és a „Regisztrálok” gombra kattintással tekinthető érvényesnek!)
A felületek nyitva vannak, jelentkezni április 11. hétfő 23:59-ig lehet.
Egyszerre több, mint két programra is lehet regisztrálni!
A személyesen, telefonon vagy e-mail-en keresztül leadott jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni és nem tekintjük hivatalos jelentkezésnek!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

 

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

nyelvvizsgaközpont